Naisten bambu alushousut

14,00 € 2 kpl

Ostoskoriin

Miellyttävää materiaalia olevat naisten bambu alushousut ovat kuin toinen iho: ohuet, sileät ja pehmeät. Bambukuidusta valmistettu tekstiili tuntuu miellyttävältä iholla eikä se allergisoi. Matalavyötäröisessä mallissa on joustava vyötärönauha ja lyhyet lahkeet. Naisten bambu alushousut sopivat sinulle, jos haluat hemmotella itseäsi laadulla ja mukavuudella!


2 kpl/pakkaus

Väri: Musta

Materiaali: 95 % bambuviskoosia, 5 % elastaania. 

Mittataulukon sekä lisätietoa materiaaleista löydät täältä
Hoito-ohjeet: Pesu 40°C, ei valkaisua, ei kemiallista pesua, ei silitystä, ei rumpukuivausta

Tiedot

1 muuta tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Tiedot

Bambutuotteista meidät tunnetaan! Naisten bambu alushousut ovat sileät ja ohuet – täydelliset ihollesi. Luonnollisesti antibakteerinen bambu on todella pehmeää ja siksi siitä valmistamamme alusvaatteet ovatkin kovassa suosiossa. Naisten hipsterit ovat erittäin miellyttävää materiaalia ja niiden musta väri on ajaton ja siksi se sopiikin jokaiselle. Hipsterien matalavyötäröisessä mallissa on mukava ja joustava vyötärönauha sekä lyhyet lahkeet. Nämä naisten bambu alushousut eivät hierrä eivätkä purista päällä. 

Bambulla on erinomainen kosteuden imukyky, joten nämä hipsterit eivät myöskään hiosta. Ne sopivat herkällekkin iholle, koska bambukuitu ei allergisoi. Bambu on siis mahtava materiaali käytettäväksi erilaisiin tekstiileihin. Tämän vuoksi käytämme sitä myös valikoimamme sukissa ja pyyhkeissä alusvaatteiden lisäksi.

Valmistamme tuotteemme aina ekologisia periaatteita noudattaen. Tuotteissa käyttämämme bambu ei tuhoa sademetsiä, eikä se vaikuta negatiivisesti uhanalaisten pandojen elämään. Tämä ekologinen heinäkasvi ei tarvitse kasvaakseen keinokastelua, keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita, eikä sen jalostaminen kuormita ympäristöä. Naisten hipstereille on myönnetty Öko-Tex 100 kansainvälinen ympäristö- ja tuoteturvallisuusmerkki. Näitä hipstereitä voit käyttää hyvällä omatunnolla.