Pilkkoset Oy 

Vastuullista ja sujuvaa varainhankintaa luokille, seuroille ja yhdistyksille 

Perheyritys Pilkkoset Oy on toiminut luotettavana varainhankintakumppanina suomalaisille koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja ryhmille jo vuodesta 1988 lähtien.

Palvelullamme tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. Tarjoamme tuotteillemme markkinoiden parhaan takuun ja teemme talkootyöstä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa selkeän toimintamallimme avulla. Kehitämme tuotteita ja palvelujamme saadun palautteen perusteella yhä paremmiksi.

Avasimme verkkokauppamme syksyllä 2012 niille kuluttaja-asiakkaille, joiden lähipiirissä ei ollut Pilkkoset-kampanjaa tekevää ryhmää, mutta jotka silti halusivat ostaa tuotteitamme. Myös verkkokaupassamme halusimme säilyttää Pilkkosetin alkuperäisen toiminta-ajatuksen olla mukana tukemassa ryhmien tavoitteita. 

 

Haluatko myydä Pilkkoset-tuotteita?

Oletko mukana luokkatoimikunnassa, vanhempainyhdistyksessä, urheilujoukkueessa tai jossain muussa ryhmässä, joka tarvitsee rahaa esimerkiksi varustehankintoihin, matkoihin tai muuhun toiminnan tukemiseen?

Tilaa ilmainen tutustumispaketti osoitteesta www.pilkkoset.fi tai Pilkkoset Kauppa -tilauksesi yhteydessä. Se ei velvoita sinua mihinkään, vaan voit tutustua rauhassa toimintaamme ja esitellä palvelumme myös muille ryhmän jäsenille.